Finantatorul Stelei a declarat, apreciat ca antrenorul Roni Levi a gresit cand l-a introdus pe mijlocasul Mihai Radut pe teren in meciul cu Vointa Sibiu, scor 1-1.

"Golul primit de noi e golul lui Radut. A scapat singur acolo si a dat pasa la adversar. Probabil si greseala lui Roni Levi, care l-a bagat pe Radut cand aveam 1-0. Supararea mea e numai pe Radut, asta e", a spus Becali la Gsp TV.

La un alt post de televiziune, Becali a afirmat ca Steaua trebuia sa conduca la doua-trei goluri diferenta la pauza. "Am avut ocazii clare. Si in prima repriza, si in a doua. Daca era 2-0, 3-0 la pauza, cum trebuia sa fie, mai comenta cineva ceva? Nu putem compara meciul cu Otelul cu meciul asta. Azi am jucat cu Vointa Sibiu, nu cu campioana", a precizat Becali la Digi Sport, potrivit MEDIAFAX.

Echipa Steaua Bucuresti a debutat cu o remiza in noul sezon al Ligii I, "ros-albastrii", incheiand la egalitate, sambata, in deplasare, scor 1-1 (1-0), cu formatia Vointa Sibiu, nou-promovata pe prima scena. Stelistii au deschis scorul prin Tatu, in minutul 36, gazdele reusind egalarea prin Negut, in minutul 88.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.