Tribunalul Bucuresti a pus sechestru pe mai multe masini din parcul auto al Stelei, in contul datoriei pe care echipa de fotbal o are la Clubul Sportiv.

Desi public latifundiarul din Pipera incearca sa arate ca nu este afectat de scandalul cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua, care a dus deja la plecarea echipei de fotbal de pe stadionul Ghencea, lucrurile nu stau in realitate tocmai asa.

Gigi Becali s-a trezit recent cu sechestru pe 33 de autoturisme din parcul auto al clubului, sechestru impus zilele trecute de Tribunalul Bucuresti, la cererea Clubului Sportiv al Armatei "Steaua", informeaza Romania Libera.

Pentru a obtine ridicarea masurii, Gigi Becali are mai multe variante: fie plateste Clubului Sportiv al Armatei peste 700.000 euro, fie pune la dispozitia tribunalului bunuri de aceeasi valoare cu a mijloacelor de transport afectate, fie prezinta judecatorilor o scrisoare de garantie bancara de aceeasi valoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.