Pugilistul Lucian Bute a declarat ca, la gala de la Bucuresti, a avut cele mai mari emotii din cariera sa.

"Atmosfera de la Bucuresti e total diferita de cea de la Montreal. A fost senzationala. Am trait emotii pe care nu le-am trait in toata cariera de sportiv. A fost un lucru extraordinar si ma bucur din tot sufletul ca am avut ocazia sa fac o Romanie fericita. Emotiile mele cred ca au fost vizibile de cand am intrat in sala. "

"Nu pot exprima in cuvinte ceea ce am trait. Cand Andra ne-a cantat imnul national, credeti-ma, ca ma rugam la Dumnezeu sa ma tina picioarele sa nu cad inainte. Am avut emotii foarte mari, dar ma bucur ca am trecut peste ele. Dupa ce a inceput meciul, emotiile au disparut si am ramas concentrat la ceea ce aveam de facut", a spus Bute, potrivit MEDIAFAX.


Lucian Bute a precizat ca si-a dat seama dupa modul in care francezul Jean-Paul Mendy a cazut in runda a patra ca a castigat partida prin knock-out.

"Dupa primele doua secunde mi-am dat seama ca nu se va mai ridica, dupa cum a cazut. La noi la box este o lege, in momentul in care cazi inspre fata, e foarte greu sa te mai ridici si sa mai continui un meci. Cand te duci intr-o parte sau pe spate, poti continua, iti revii. Am stiut din acel moment ca sunt castigator", a adaugat Bute, care spera sa aiba parte si de o scurta vacanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.