Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, este internat in Clinica de chirurgie cardiovasculara a Spitalului Floreasca, dupa ce a suferit un infarct miocardic acut.

Cornel Dinu a fost internat la Spitalul Floreasca marti dimineata, cu suspiciune de infarct, informeaza MEDIAFAX.

El a fost adus la spital cu ambulanta, dupa care a fost supus investigatiilor medicale, a mai spus medicul Serban Bradisteanu.

[UPDATE]

"Mister" se simte ceva mai bine


"Acum ma simt ceva mai bine. Dar inca nu am dispozitia necesara sa vorbesc mai mult despre problemele mele"
, a declarat Mister pentru gsp.ro

Care sunt cauzele?

"Cornel a fost mereu un om care a pus totul la suflet, iar situatia din aceasta vara de la Dinamo, dar si din sezonul trecut l-a macinat foarte tare. Plus problemele cu Silvia, sotia sa, a carei situatie medicala nu este tocmai buna. Toate s-au adunat si, din pacate, i-au afectat inima!", au spus apropiatii lui Mister.

[UPDATE]

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a facut miocardic acut, i-a fost montat un stent, iar miercuri va fi supus unei interventii de by-pass coronarian, a declarat, marti, seful Clinicii de chirurgie cardiovasculara a Spitalului de Urgenta Floreasca, medicul Serban Bradisteanu, informeaza MEDIAFAX.

Operatia de by-pass coronarian este o interventie de revascularizare folosita pentru a imbunatati fluxul sanguin al inimii la pacientii cu afectiuni severe ale arterelor coronariene.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.