Poli Timisoara va juca sezonul urmator in divizia secunda, ceea ce l-a facut pe patronul banatenilor sa declara ca nu mai intentioneaza sa investeasca in fotbal.

"Pozitia mea clara este ca nu voi mai investi in fotbal. Va trebui sa achitam obligatiile si o sa vindem jucatorii importanti, 3-4 jucatori, vom duce la zero datoriile echipei, datoriile bugetare, dupa care echipa isi va continua drumul, activitatea in Liga a II-a la alt nivel si vom vedea cum vom finanta echipa. Fara Marian Iancu. Marian Iancu nu are de ce sa mai investeasca, in primul rand este relatia mea tensionata cu federatia, uitati ce ni s-a intamplat. Eu nu mai am nicio motivatie sa merg mai departe, clubul trebuie preluat, la un moment dat sa se gaseasca alta solutie de finantare", a spus Iancu la GspTV, potrivit MEDIAFAX.

El a adaugat insa ca retragerea sa din cadrul gruparii se va face treptat si ca Poli Timisoara va miza in viitor pe jucatori tineri.

"Clubul trebuie reasezat pentru Liga a II-a, este un club cu o baza buna. In cateva luni, intr-un an, doi, el trebuie sa-si regandeasca pozitia. Cu mine nu va mai fi niciodata la nivelul la care a fost pentru ca si eu sunt cu totul si cu totul lipsit de motivatie sa mai investesc intr-o corcitura de fotbal, intre alb si negru. Unii vor sa-l faca alb si altii vor sa-l tina negru, nici macar gri nu mai este. N-am cum sa-mi recuperez investitia si nici nu ma intereseaza. Prefer sa ramanem actionari si sa vedem cum usor-usor devenim minoritari. Am atins maximum din ce se putea atinge astfel incat sa nu ies patat din fotbalul asta mizerabil. Vom reorganiza si conducerea administrativa. O sa mergem pe o generatie tanara, cred ca va fi greu sa revenim de la anul pentru ca multi jucatori vor pleca", a mai spus presedintele clubului Poli.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.