Finantatorul Stelei il sfatuieste pe Dragomir "sa nu se joace cu focul", dupa ce seful LPF a anuntat ca se va redeschide, pe linie sportiva, cazul "Valiza".

"Pe linie sportiva cazul a fost judecat, s-a dat o decizie definitiva si irevocabila. Ce calitate are el sa redeschida cazul? Ii transmit sa nu se joace cu focul", a afirmat Gigi Becali pentru MEDIAFAX.

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa dupa Adunarea Generala a LPF, ca se va redeschide cazul "Valiza", dosar in care clubul Steaua este acuzat ca a incercat sa premieze jucatorii Universitatii Cluj in partida cu CFR Cluj.

Dragomir anunta ca se va redeschide cazul "Valiza" pe linie sportiva

"In cadrul Adunarii Generale s-a hotarat ca anumite cazuri sa fie inaintate comisiilor. Cazul clubului Steaua, care nu a platit unele penalitati restante, si in plus s-a redeschis procesul pe linie sportiva al cazului "Valiza", pentru ca nici FRF si nici LPF nu a judecat acest caz pana la capat, asteptand o hotarare a instantelor.

Dar in ultimul timp, un membru al clubului Steaua a facut o declaratei in care a spus ca a trimis "valiza" la Cluj pentru premiere. Iar premierea a fost, este si va fi mereu interzisa. Declaratia acelui membru a fost de curand. Se redeschide cazul pentru ca s-a incalcat regulamentul pe linie sportiva. Nu stiu ce risca Steaua, comisiile sunt cele care stabilesc, eu habar n-am", a spus Dragomir, pentru MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.