Stefan Sames, fostul capitan al Stelei, in varsta de 59 de ani, a murit sambata noapte, in urma unui cancer nazo-faringian.

Stefan Sames este un produs 100% al Stelei, iar in ultimii 12 ani a fost antrenor la centrul de copii si juniori de la Steaua, potrivit gsp.ro.

Federatia Romana de Fotbal a decis ca diseara, inaintea inceperii Supercupei Romaniei dintre Otelul si Steaua, sa fie pastrat un moment de reculegere in memoria lui Stefan Sames, cel care a imbracat de 49 de ori tricolul Romaniei.

Stefan Sames a fost ajutat de Mirel Radoi, alt fost capitan al Stelei, cu 25.000 de euro. Sames a fost in Austria la tratament, dar radioterapia nu a avut efect, fiind nevoit sa se intoarca in tara acolo unde a indurat o lunga suferinta.

Nascut la 14 octombrie 1951, in Dobroiesti (jud. Ilfov), Stefan Sames a fost un produs suta la suta al clubului Steaua si a evoluat pe postul de fundas central, impunandu-se datorita detentei impresionante si a sutului devastator.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.