Sportiva Ana Maria Branza a castigat medalia de bronz la spada feminin, la Campionatele Europene de scrima, ce se desfasoara la Ostrava.

In semifinale, Ana Maria Branza a fost invinsa de sportiva germana Britta Heidemann, scor 15-10, scrie MEDIAFAX.

Ana Maria Branza, intrata direct in turul doi, a trecut, cu 15-12, de ucraineanca Yana Semyakina, dupa care a invins-o, in optimi, cu scorul de 15-10, pe franceza Sarah Daninthe, care a trecut, in turul doi, de o alta reprezentanta a Romaniei, Loredana Iordachioiu, cu scorul de 15-13. In sferturi, Branza a invins-o, cu 15-14, pe italianca Bianca del Carretto.

Loredana Iordachioiu a invins-o, in turul doi, cu scorul de 15-8, pe suedeza Iohanna Bergdahl.

Anca Maroiu a trecut, in primul tur, cu 15-10, de rusoaica Lubov Sutova, iar in turul doi cu 15-14, de ungara Edina Bekefi. In optimile probei, sportiva romana a fost invinsa, cu 15-7, de elvetiana Tiffany Geroudet.

Cea de-a patra reprezentanta a Romaniei in aceasta proba, Simona Alexandru a fost eliminata in primul tur, cu 15-10, de italianca Rossella Fiamingo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.