Echipa Dinamo Bucuresti va intalni formatia a doua a clubului in meciul amical programat, sambata, de la ora 20.00, pe stadionul gruparii bucurestene, si nu o selectionata a jucatorilor liberi de contract din prima liga braziliana, FC Zico 10, asa cum era stabilit initial.

Jucatorii brazilieni nu au mai ajuns la Bucuresti, sambata, dupa ce au pierdut avionul de legatura din Londra, astfel ca oficialii echipei Dinamo au decis ca meciul din aceasta seara sa se desfasoare in compania formatiei a doua a clubului, transmite MEDIAFAX.

Site-ul clubului Dinamo anuntase, miercuri, ca o selectionata a jucatorilor liberi de contract din prima liga braziliana, FC Zico 10, urma sa ajunga la Bucuresti pentru un meci amical. Lotul echipei FC Zico 10, pregatit de antrenorul Leandro Rodrigues Da Costa, era format din urmatorii jucatori: Arthur Pedro de Oliveira Barroso, Pedro Henrique de Melo Paula, Cauet Roberto Carvalho, Arnaldo Gonzaga Goncalves Jr., Glauber Arce Silva Carioca, Willian Fernandes Santos, Vinicius Justino Calamari, Alexandre de Araujo Castilho, Elton Aparecido Crepaudi Morelato, Nelio Jose Lopes Rodrigues, Moraes Luis Felipe Ferreita, Ricardo Grahl, Calvano Felipe da Silva, Matheus de Souza Santos, Wallison Iago de Oliveira, Leonardo Araujo, Nunes Felipe Munsin, Sampaio Daniel Nogueira, Melle Sergio Roberto Jr.

Accesul spectatorilor la acest meci va fi gratuit la cele doua tribune ale stadionului Dinamo, peluzele fiind inchise.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.