Romanul a declarat, dupa ce l-a invins pe numarul 7 ATP, Gael Monfils, ca norocul a fost de partea sa, in aceasta intalnire.

"Sunt foarte bucuros ca am batut un jucator din Top 10. Am avut un tur intai foarte greu, asa ca acum am sa incerc sa joc bine in continuare. Mi-a fost greu in tie-break, dar am ramas concentrat si m-am agatat de fiecare minge. Norocul a fost de partea mea", a spus Hanescu, potrivit MEDIAFAX.

La randul sau, Monfils a remarcat jocul solid facut de adversarul sau: "A fost greu. Victor a jucat bine si am dat un pic inapoi. El a fost solid, asa ca mi-a fost greu sa gasesc solutii".

Monfils, principalul favorit al turneului Mercedes Cup, se adauga altor cinci capi de serie din opt care au fost eliminati in primul tur. De asemenea, sase din cei sapte germani participanti la aceasta competitie au parasit turneul. Toate acestea i-au ingrijorat pe organizatori, care se tem ca "reteta" financiara a competitiei va fi serios afectata.

"Nu sunt bucuros. Nu ni s-a intamplat niciodata asa ceva. Desi am vandut in avans 2.500 de bilete pentru ziua de vineri, nu stim ce se va inampla in continuare", a declarat directorul turneului, Edwin Weindorfer.

Tenismanul Victor Hanescu l-a invins, miercuri, cu scorul de 2-6, 7-6 (9/7), 6-4, pe francezul Gael Monfils, cap de serie numarul unu si pozitia a saptea in ierarhia mondiala, in runda inaugurala a turneului de la Stuttgart (Germania), dotat cu premii in valoare totala de 450.000 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.