Vestile in ceea ce priveste starea de sanatate a lui Mihaita Nesu sunt imbucuratoare, insa acesta nu va mai putea juca fotbal, crede Pompiliu Popescu.

"Am vorbit cu tatal sau si am aflat ca Mihaita simte mana stanga si toracele.

Dincolo de asta, zona pe care o simte se extinde incet, dar se extinde! Directia spre care evolueaza senzitivitatea este spre partea inferioara a corpului, ceea ce e bine, pentru ca e vorba de picioare. Trebuie sa avem sperante tot mai mari! Eu sunt foarte increzator ca situatia lui Mihaita Nesu se va imbunatati foarte mult in urmatoarea luna." a declarat medicul echipei nationale de fotbal, Pompiliu Popescu, pentru prosport.ro .


Doctorul echipei nationale spune ca este exclusa o recuperare brusca si ca aceasta, din nefericire, nu va fi completa. Mihaita nu va putea sa mai joace fotbal, insa, datorita faptului ca simte deja o parte importanta din corp, sunt insa semne ca ar putea sa duca o viata normala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.