Echipa Schalke 04 este interesata de achizitionarea atacantului Ciprian Marica, care a devenit liber de contract dupa ce si-a reziliat intelegerea cu Stuttgart.
"Schalke 04 se afla in cautarea unui atacant, iar antrenorul Ralf Rangnick il are in vederile sale si pe Ciprian Marica. Romanul este o alternativa buna pentru Schalke deoarece ar veni gratis, dar de serviciile acestuia mai sunt interesate Galatasaray Istanbul si Lokomotiv Moscova", a scris sursa citata, potrivit MEDIAFAX.

Pe lista atacantilor aflati in vizorul clubului Schalke 04 se mai afla Roux Nolan (Brest) si Papiss Demba Cisse (SC Freiburg), dar cei doi sunt destul de scumpi.
Ciprian Marica si-a reziliat, marti, pe cale amiabila contractul cu VfB Stuttgart. In cei patru ani petrecuti in Germania, Marica a jucat in 93 de meciuri si a marcat 19 goluri. Internationalul roman a mai evoluat pentru Dinamo Bucuresti si Sahtior Donetk.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.