Mijlocasul Ovidiu Petre a declarata sunt 99 la suta sanse sa se transfere la echipa italiana Modena, formatia lui Bergodi fiind prima sa alegere.

"In proportie de 99 la suta voi juca la Modena. Este o solutie buna, mai ales ca antrenor este Cristiano Bergodi care ma cunoaste bine. M-au contactat mai multe echipe, dar Modena este prima mea alegere. Mai ales ca are si culorile nationalei Romaniei (n.r. - galben-albastru)", a spus Petre, potrivit MEDIAFAX.

Ovidiu Petre a afirmat ca mai intai trebuie sa-si rezolve problemele cu clubul Al-Nasr: "Sunt onorat de interesul celor de la Modena si cred ca acest transfer se poate face. Deocamdata trebuie sa mai asteptam, mai intai trebuie sa-mi rezolva probelemele cu Al-Nasr".

Ovidiu Petre, in varsta de 29 de ani, a jucat in cariera sa la formatiile FC National, Galatasaray Istanbul, FC Timisoara, Steaua Bucuresti si Al-Nasr.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.