Goalkeeper-ul Walter Zenga are o alta cariera acum, cea de tatic al micutei Samira, fiica sa de aproape doi ani.

Walter Zenga se simte ca acasa in Romania, plimbandu-se prin parcurile din Bucuresti de mana cu fiica sa. Tehnicianul nu ar renunta la noua sa cariera, cea de tatic, pentru nimic in lume, informeaza Cancan.

"De cativa ani, prioritatile mele s-au schimbat. Pe primul loc e familia mea, apoi vine mediul in care traieste fata mea si la urma e cariera", spune Zenga, citat de Pro TV Magazin.

In ceea ce priveste planurile de viitor, Zenga marturiseste ca deocamdata este foarte fericit.

"Acum mi-e foarte bine unde sunt. Mi-am prelungit contractul, anul acesta voi juca in Liga Campionilor Asiei. Fac contracte pe un an, vreau sa merg cu pasi marunti. Am plecat de la Al-Nassr, din Arabia Saudita, din cauza ca nu platisera salariile pe sase luni. Da, si acolo sunt probleme cu banii. Ha-ha! Glumesc, doar la Nassr au fost, in rest totul e in regula. Acum sunt la echipa cu acelasi nume din Dubai si nu ma gandesc sa plec", a mai spus tehnicianul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.