Fostul mijlocas al Realului, Zinedine Zidane, in prezent consilier al lui Florentino Perez, a declarat ca va ocupa functia de director de fotbal al echipei.

"Sunt directorul de fotbal al primei echipe", a spus Ziadane, dupa ce a participat la un meci de caritate in care a jucat alaturi de idolul copilariei sale, urguayanul Enzo Francescoli, informeaza MEDIAFAX.

Intrebat daca va fi director sportiv al clubului, Zidane a spus: "Da, cred ca da", dar a adaugat: "Vom vedea. Toata lumea ma intreaba acelasi lucru, dar ceea ce conteaza este ca voi fi aici incepand de luni pana la finalul sezonului. In acceptarea noii functii, Mourinho a avut un rol important.

Real Madrid este cel mai bun lucru care mi s-a intamplat in viata, atat in cea de fotbalist, cat si in cea normala. Voi continua sa lucrez alaturi de acest club, pentru ca este cel mai important".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.