Un tribunal din Istanbul a decis, joi, plasarea in detentie provizorie a 15 suspecti in ancheta privind meciurile trucate, dintre care patru sunt membri ai conducerii clubului Fenerbahce, ridicand la 22 numarul persoanelor incarcerate, a anuntat agentia Anatolia.

Printre cei incarcerati joi se numara vicepresedintii clubului Fenerbahce, Sekip Mosturoglu si Ilhan Eksioglu, coordonatorul cu infrastructura Cemil Turan si responsabilul financiar Tamer Yelkovan, presedintele clubului Sivasspor, Mecnun Odyakmaz, un alt oficial al acestui club, Ahmet Celebi, si portarul Korcan Celikay, caruia i-a fost deja reziliat contractul cu Sivasspor, directorul tehnic de la Eskisehirspor, Bülent Uygun, si directorul sportiv al acestei grupari, Ümit Karan, informeaza MEDIAFAX.

Potrivit Anatolia, 60 de persoane au fost retinute duminica, sapte fiind deja plasate in detentie miercuri.

Presedintele clubului Fenerbahce, Aziz Yildirim, retinut duminica si plasat in detentie provizorie, care insa a fost ridicata miercuri, a fost deferit justitiei joi, urmand sa fie audiat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.