Atacantul roman a declarat, in conferinta de presa in care a fost prezentat oficial la Cesena, ca suporterii Fiorentinei vor ramane in sufletul sau, mereu.

"La Fiorentina au fost cinci ani superbi, am jucat in Liga Campionilor, am crescut mult si sunt convins ca in viitor se vor intari. Suporterilor Fiorentinei le spun ca au fost cinci ani de neuitat. M-au sustinut in teren, chiar si atunci cand am avut probleme. Ii voi sustine in continuare." citeaza MEDIAFAX.

"Vor ramane mereu in inima mea. Imi pare rau ca am plecat, dar intr-o zi ma voi intoarce. Cu Gilardino m-am cunoscut in urma cu opt ani, am jucat mult timp impreuna, este un om si un fotbalist fantastic. Cu clubul Fiorentina nu m-am despartit in conditii bune, dar trebuie sa le multumesc oamenilor de acolo si in mod special lui Andrea Della Valle.

Urez succes echipei in continuare, dar mai ales suporterilor de acolo. De multe ori am jucat mai mult pentru ei, decat pentru echipa", a spus Mutu, potrivit fiorentina.it


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.