Presedintele CCA neaga un eventual conflict cu Mircea Sandu pe tema alegerilor de la FRF si spune ca vrea sa-si indeplineasca mandatul de patru ani

Ion Craciunescu, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca in pofida atacurilor concertate din ultima vreme impotriva sa este un luptator si isi va duce mandatul de patru ani la conducerea CCA pana la capat. Pentru a demonstra ca afirmatiile lui Adrian Porumboiu, finantatorul lui FC Vaslui, de viciere a rezultatului de catre arbitrul partidei FC Vaslui - Otelul Galati, scor 0-0, din etapa a 10-a a Diviziei A, sunt nefondate, Craciunescu a analizat caseta partidei cu membri din CCA si apoi cu ziaristii prezenti la conferinta de presa. In mod special, a fost analizata faza la care echipa din Vaslui a solicitat lovitura de la 11 metri. Presedintele CCA a mentionat ca daca deciziile Comisiei de Disciplina nu ii vor da satisfactie in privinta lui Porumboiu, atunci il va actiona in instanta pe finantatorul clubului din Vaslui.

In legatura cu lupta pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Craciunescu a spus ca nu doreste sa faca prin declaratiile sale campanie electorala nimanui. Privind informatiile care au aparut in presa despre o posibila schimbare a sa de catre presedintele FRF, Mircea Sandu, Craciunescu a declarat ca atat Gica Popescu, cat si Mircea Sandu au facut in declaratii recente aprecieri pozitive mentionand ca sunt multumiti de activitatea CCA. "Am facut si greseli, este adevarat, dar am depus multa pasiune si suflet in ce am facut la comisia arbitrilor", a spus Craciunescu. "Nu tin cu dintii de scaun, daca voi primi motive argumentate pentru schimbarea mea, pentru binele arbitrajului, pot sa renunt la conducerea comisiei. Dar, Mircea Sandu nu are motive sa ma inlature", a adaugat seful CCA.

In ceea ce priveste afirmatiile lui Razvan Lucescu, antrenorul principal al Rapidului, facute dupa partida cu Steaua, conform carora echipa din Grant nu este lasata sa lupte pentru titlul de campioana, Craciunescu a mentionat ca ele nu au acoperire in realitate. Craciunescu a iesit in fata presi pentru aceste precizari dupa ce Mircea Sandu a anuntat pentru vineri o intrevedere cu formula initiala a CCA. In acest moment, CCA are sapte membri, alti sapte fiind exclusi.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.