Accidentarea lui Radoi este mai grava decit parea initial, capitanul Stelei urmind sa lipseasca in meciul cu italienii si sa revina pe gazon la jumatatea lui noiembrie

Entorsa de gradul doi cu afectarea ligamentelor. Acesta a fost diagnosticul pus de medici lui Mirel Radoi, dupa lovitura primita de la Ionut Rada in meciul Rapid - Steaua. Doctorul campioanei, Radu Paligora, marturisea ca se fac eforturi pentru ca fundasul sa fie bun de joc pentru partida cu Sampdoria, din Cupa UEFA, care se va juca exact peste o saptamina.

Ieri insa, sperantele s-au spulberat. Lui Radoi i-a fost imobilizat piciorul in ghips, si nu intr-o atela, cum l-a avut pina acum, iar medicii s-au aflat in imposibilitatea de a-i face o radiografie din cauza ca glezna nu s-a dezumflat. Mirel va da jos ghipsul abia luni, pentru a face un RMN, insa indiferent de ce verdict va oferi aceasta rezonanta, el nu va mai putea fi bun de joc pentru intilnirea cu italienii.

MINIINTERVIU
"Voi juca din nou peste 20 de zile"

- Mirele, cum te mai simti dupa accidentarea de duminica?
- Am avut o atela ghipsata timp de doua zile, luni si marti, iar miercuri doctorii mi-au pus direct un ghips modern, care ma ajuta sa nu trag piciorul dupa mine pentru ca este foarte usor.

- Cind vei sti exact diagnosticul?
- Luni voi face o rezonanta magnetica si atunci vom afla exact ce am patit.

- Cind te vom revedea pe teren?
- Doua saptamini voi purta ghipsul si apoi inca o saptamina voi face recuperare, deci cel mai devreme peste 20 de zile voi putea sa joc din nou.

Bodu: "Incep sa sechestrez cluburile"

Presedintele ANAF a declarat ca va trece la executarea silita a cluburilor pentru neplata datoriilor la buget

Chiar daca unele cluburi au inceput sa-si plateasca din datoriile pe care le aveau la bugetul de stat, Sebastian Bodu s-a aratat hotarit sa continue procedurile de sechestru si executare silita pentru recuperarea acestor creante."Rezultatele dupa trei saptamini sint mici, dar este un inceput. O parte a cluburilor au inteles ca nu se mai poate continua asa cum a fost in ultimii 15 ani", a afirmat Bodu.

Oficialul ANAF a mai spus ca s-a inceput evaluarea patrimoniilor vechilor cluburi, iar dupa aceasta etapa se va trece la constatare raspunderii in solidar a administratorilor. "Nici nu aveti idee pe ce pot pune sechestru, chiar si pe pamintul de sub gazon, iar daca acesta nu acopera datoriile, vom pune sechestru pe contul patronului respectivului club sau pe contul celui ce conduce acea grupare sportiva", a mai declarat Bodu.

"La puscarie cu Bodu!"

Gigi Becali spune ca Sebastian Bodu trebuie sa ajunga la inchisoare daca justitia din Romania isi va face datoria."O sa fac plingere penala cu daune impotriva lui. Sa vedem daca atunci ii va pune cineva lui sechestru pe avere. Sper ca justitia din Romania sa-si faca datoria in mod corect", a declarat Becali.


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.