Bute si-a prefatat meciul, care se va disputa, sambata, la Romexpo, precizand ca se asteapta la o seara lunga, privindu-si cu precautie adversarul.

"Buna ziua tuturor. Vreau sa multumesc pentru interesul de care dati dovata pentru acest eveniment. Sunt fericit ca sunt aici. Astept acest moment din 2007, cand am devenit campion mondial. Am visat sa imi apar centura in fata romanilor. M-am pregatit serios. Stiu ca romanii asteapta mult de la mine.

Va asigur ca in mintea mea si in capul meu e doar Jean-Paul Mendy. Pregatirea a decurs conform planului. Ma simt bine. Sunt emotionat. Simt sustinerea, dar si presiunea. Va promit ca va fi un spectacol mare. Centura va ramane la mine", a declarat Lucian Bute pentru evz.ro .

"Meciul cu Mendy nu va fi usor. Ma astept la o seara lunga. Francezul nu a venit la Bucuresti sa se plimbe", a avertizat Bute, precizand: "E periculos cu stanga. E defensiv si e foarte bun pe contaatac". , a concluzionat romanul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.