Helmuth Duckadam crede ca stadionul Ghencea va fi darimat dupa ce Steaua va parasi istorica arena, iar eroul de la Sevilla se asteata sa vada un cartier de blocuri sau de vile peste 5 ani, in locul in care ros-albastri au scris istorie de-a lungul timpului.

"Ce se va intimpla cu stadionul Ghencea? E simplu. Va ramine o perioada in paragina, apoi vor fi bagate buldozerele care vor darima tot si probabil ca se va construi un cartier de vile sau de blocuri.

Intersele sint mari, pentru ca acolo este un teren urias la pret foarte bun. In 5-6 ani vom vedea altceva in locul stadionului Ghencea", a spus Helmuth Duckadam la Radio GSP, potrivit adevarul.ro .

Capacitatea oficiala a stadionului a fost initial de 30.000 locuri, dar in 1991, cand au fost puse scaunele de plastic, aceasta a scazut la 28.000. Stadionul a fost renovat in 1996 si apoi din nou in 2006 (gazon nou, tribune, vestiare), fiind pregatit pentru a gazdui meciuri de UEFA Champions League.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.