Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat ca FC Steaua nu ar fi trebuit sa obtina licenta pentru Liga I, deoarece are datorii de 14 milioane de euro.

"Sunt niste declaratii, niste prostii ale unui om care nu are nimic cu fotbalul, pentru ca la noi nu figureaza ca investitor. El este cel care in fruntea acestui club, de cand a luat Steaua abuziv, in decursul anilor a pasat datoriile de peste 14 milioane de euro clubului Steaua (n.r. - CSA Steaua).", a declarat Dragomir pentru MEDIAFAX.

Stau si ma intreb ca aceste datorii sunt catre stat si de ce Steaua a primit licenta si celelalte cluburi nu. El are datorii catre stat de peste 14 milioane de euro. Imi explic ca a luat licenta prin smecherii. Cred ca l-a ajutat altcineva, nu de la federatie, dar nu vreau sa comentez astea. Interesati-va cum a divizat societatile, de ce a trecut datoriile pe societatea veche, de ce i s-au aprobat aceste lucruri. Lui de ce si altora nu. Jean Padureanu, pentru o datorie de 76.000 de euro a fost retrogradat", a spus Dragomir.

Dumitru Dragomir a afirmat ca nu poate cere ca procesul de licentiere in cazul clubului Steaua sa fie reluat, deoarece nu are acest drept.

"Nu pot sa fac o reevaluare a licentei, pentru ca nu pica in seama mea. Cei de la UEFA iau de bun ce le spune Duru. Interesati-va ce datorii noi are catre CSA Steaua", a precizat Dragomir.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.