Ieri, in primul meci din cadrul optimilor de finala ale Cupei Romaniei, disputat la Mogosoaia, Otelul Galati s-a impus cu 2-0 (2-0) in fata formatiei Pandurii Targu Jiu. Galatenii au transat repede disputa in favoarea lor, in minutul 20 fiind deja 2-0, prin reusitele fundasului D. Munteanu. Acesta a transformat o lovitura de pedeapsa, scoasa in min. 17 de Izvoreanu la un duel cu Vancea, pentru ca, trei minute mai tarziu, sa stabileasca scorul final cu o lovitura de cap, balonul lovind mai intai pamantul si mai apoi bara transversala inainte de a poposi in plasa.

Daca primul gol a fost mai mult al arbitrului Deca, "centralul" aratand destul de usor punctul cu var, golul doi i-a apartinut portarului T. Lung, care a gresit impardonabil la o minge usoara. Cu toate ca oltenii au incercat sa schimbe soarta meciului, nimic nu s-a mai intamplat pana la final, astfel ca galatenii au ajuns primii in sferturile competitiei.

"Am avut noroc ca am deschis scorul repede. Ma asteptam sa jucam mai matur, dar sunt multumit de rezultat si de calificare. Anul asta nu ne propunem sa castigam campionatul, dar se poate ajunge in finala Cupei Romaniei - Otelul a mai fost acolo. Din patru meciuri esti in finala", a afirmat, la finalul meciului, antrenorul echipei moldovene, Aurel sunda. in schimb, presedintele Otelului, Marius Stan, a declarat: "Nu stiu cat de sus putem ajunge, pentru ca suntem intr-o reconstructie evidenta".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.