Antrenorul Gheorghe Hagi i-a zis lui Lucian Bute "tu esti regele acum", la o intalnire care a avut loc, miercuri seara, in jurul orei 22.00, la hotel Marriott.

Intalnirea dintre cei doi a avut loc in momentul cand Bute se intorcea de la antrenament, iar Hagi se afla in incinta hotelului intr-o intalnire cu niste oficiali turci referitoare la academia de fotbal ce ii poarta numele, se precizeaza pe site-ul www.lucian-bute.ro
.
Hagi, supranumit regele fotbalului romanesc, i-a fost idol lui Lucian in copilarie si l-a facut sa iasa pe strazi dupa izbandele nationalei de fotbal. Hagi stia ca Bute e la Marriott, dar nu a vrut sa forteze o intalnire cu Lucian pentru a nu-l deranja, noteaza MEDIAFAX.

Dupa ce s-au intalnit, Lucian a dat mana cu Hagi si l-a numit rege pe Gica. "Tu esti regele acum", a venit replica lui Hagi.

Hagi i-a promis lui Bute ca pe 9 iulie va fi la Romexpo in primele randuri sa-l incurajeze. La sosirea de la Aeroportul Otopeni, Bute a primit un steag al Romaniei cu autografele lui Hagi si al Nadiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.