Lionel Messi a declarat, ca lui nu-i place sa iasa in evidenta, stilul sau fiind mult mai rezervat fata de cel al portughezului Cristiano Ronaldo.

"Fiecare este in felul lui, mie nu-mi place sa ies astfel in evidenta, nu este stilul meu, sunt mult mai rezervat. Eu ii am pe prietenii mei, care sunt alaturi de mine mereu. Au aparut multe lucruri in presa, multe povesti, cu femei, cu altele, insa totul este o minciuna", a spus Messi pentru publicatia columbiana El Pais, informeaza cotidianul Marca, citat de MEDIAFAX.

Referitor la planurile sale de viitor, Messi a reiterat ideea ca nu va juca pentru un alt club decat FC Barcelona atat timp cat va evolua in Europa, dupa care intentia sa este sa revina in Argentina.

"Daca voi pleca de la Barcelona, va fi pentru a ma intoarce in Argentina, unde sigur ma voi retrage. Nu cred ca voi ajunge vreodata sa joc pentru Real Madrid sau la alta echipa. Acum sunt fericit la Barcelona ", a mai spus jucatorul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.