Gigi Becali si presedintele LPF si-au declarat razboi "total", adresandu-si injurii dure si amenintandu-se reciproc.

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marti, la GSP TV, ca Dumitru Dragomir i-a inselat pe patronii de cluburi cu privire la comisionul platit unei firme pentru intermedierea vanzarii drepturilor de televizare catre compania RCS-RDS, informeaza MEDIAFAX.

Presedintele LFP, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, ca Adunarea Generala a aprobat vanzarea celor 6 pachete disponibile de meciuri, pentru urmatoarele 3 sezoane, catre RCS&RDS, precizand ca drepturile TV ale partidelor din Liga I au fost cedate pentru o suma totala de peste 100 de milioane de euro.

Becali a mentionat, marti, ca tot luni a fost aprobata si plata unui comision de 5 la suta catre o firma ce a intermediat tranzactionarea drepturilor TV, dar ca, initial, Dumitru Dragomir le-a spus patronilor de cluburi, in cadrul Adunarii Generale de luni, ca va fi vorba despre un comision inter 3 si 5 la suta.

"D'aia face ce vrea. El spune asa: "aceasta firma care aduce pe RDS vrea comision". L-am sunat si i-am spus nu nu intreaca masura, las-o cu trei la suta, ia-ti trei la suta si sa fii sanatos, pentru ca o sa fie discutii mari, a declarat Becali.

In replica, Dumitru Dragomir a declarat, la Sport.ro, ca va incepe un razboi cu Becali, pentru aceste afirmatii, calificandu-l pe finantatorul stelist drept "analfabet" si "nemernic" si mentionand ca "ceea ce a facut el (n.r. - Gigi Becali) la Cluj cu valiza este mita".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.