Finala turneului caritabil Tennis For People va avea loc sambata aceasta, la Clubul Diplomatic din Bucuresti, evenimentul aflandu-se sub inaltul patronaj al Altetei Sale Regale Principesa Margareta a Romaniei.

Singurul eveniment caritabil de tenis strange fonduri vitale pentru cei 45 de copii defavorizati, ajutati in cadrul Centrului Comunitar Generatii, unul dintre programele socio-educationale ale Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei. Centrul ofera o masa calda, suport educational, consiliere psihologica si alte servicii pentru copii si familiile din care provin, se arata intr-un comunicat de presa dat publicitatii de MEDIAFAX.

“Astazi, mai mult ca oricand, ma dedic continuarii muncii in folosul celor aflati in nevoie. Sunt mandra de rezultatele pe care Fundatia le-a avut in cei 20 de ani de existenta si profund indatorata fata de toti cei care ne-au sprijinit sa ne indeplinim misiunea: donatori, sponsori, voluntari si prieteni dedicati, care ne inteleg cauza si ne ofera ajutorul”, a declarat Alteta Sa Regala.

In cadrul evenimentului, alaturi de jucatori provenind din randul top managerilor unor importante companii si ambasadori acreditati la Bucuresti, vor juca Ruxandra Dragomir, ajunsa, in perioada cind activa ca jucatoare, pe locul 15 in lista celor mai buni jucatori de tenis din lume - in topul WTA - si Lucian Viziru, jucator profesionist si vedeta de televiziune.

Competitia se desfasoara pe parcursul a 3 zile, 23, 24 si 25 iunie, incluzand meciuri de simplu si de dublu mixt. In ultima zi a evenimentului are loc finala si Meciul demonstrativ al prietenilor Fundatiei. Alteta Sa Regala Principesa Margareta si Principele Nicolae al Romaniei vor fi prezenti la eveniment, pentru a onora ceremonia de premiere, precum si la cocktail.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.