Cauzele clare care au dus la infarctul miocardic suferit de Viorel Ristea vor fi cunoscute peste 4 luni, insa speculatiile intre culturisti continua.

Dupa moartea culturistului Viorel Ristea, survenita saptamana trecuta, in SUA, in urma unui infarct miocardic, ipoteza consumului de substante care sa il ajute sa fie in forma cat mai buna este tot mai dezbatuta in comunitatile online de culturisti, noteaza realitatea.net .

Multi vorbesc despre posibilitatea ca Ristea sa fi folosit steroizi anabolizanti, altii spun ca el nu era genul care sa apeleze la astfel de "suplimente", dar exista si o categorie a celor prudenti, care evita sa dea cu presupusul. Apropiatii sportivului sustin ca acesta lucra mult la sala si evita suplimentele nutritionale.

Pe forumul site-ului www.topculturism.ro, un alt culturist de top din Romania, Viorel Marasoiu, a furnizat informatii uluitoare:

"Nu stiu ce s-a intamplat cu el acum in Miami, dar vreau sa atrag atentia, si sa fie un semnal de alarma si petru altii, ca sanatatea si viata au prioritate in fata unui concurs si nu trebuie riscat nimic pentru ca nu merita (...) In 2010, cand Viorel a venit la concurs, a venit nu foarte pregatit... nu era in forma lui de concurs...

Ok, l-am intrebat daca are tot ce ii trebuie pentru ultima suta de metri de pregatire si mi-a zis ca nu are nimic... m-am oferit sa il ajut cu niste "suplimente" ramase de la concursul meu, care fusese cu 2 saptamani inainte!!! I-am zis... Viorel, uite, ia pastilele astea cate 2-3 pe zi pentru ca sunt foarte, foarte puternice (dubla concentratie)... i-am dat 15-20 de pastile... a doua zi nu mai avea nici una, il durea capul si simtea ca ii explodeaza, curgandu-i de cateva ori sange din nas!!! Deci daca a facut asa si acum in Miami...".

Citeste si: [VIDEO]Tragedie: "Schwarzenegger de Romania" a murit la 28 de ani


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.