Directorul UEFA pentru Licentierea Cluburilor si Fair-Play Financiar, Andrea Traverso, a declarat ca Timisoara nu poate evolua in Liga Campionilor, luand la cunostinta faptul ca echipei banatene nu i-a fost acordata licenta de catre FRF.

"Am luat la cunostinta ca echipei FC Timisoara i-a fost refuzata acordarea licentei. Ca urmare a acestui fapt, clubul nu poate participa in editia viitoare a cupelor europene.

In conformitate cu diverse informatii, FC Timisoara datoreaza bani altor cluburi si am transmis informatiile in atentia departamentului de licentiere (n.r. - al FRF), care a intocmit un raport in atentia comisilor de licentiere. Administratia FRF a decis ca au fost incalcate criteriile de licentiere, astfel ca aceasta nu a fost acordata", a declarat Andrea Traverso, citat de MEDIAFAX.

Oficialul a precizat ca UEFA nu a efectuat niciun audit la FRF in privinta procesului de licentiere, asa cum anuntase anterior presedintele Mircea Sandu.

El a explicat ca UEFA verifica procesul de licentiere in anumite federatii nationale, insa FRF nu se afla printre acestea. Traverso considera ca erorile constatate de forul european in procesul de licentiere din Romania in urma cu mai mult timp au fost corectate, asftel ca nu mai este necesara o verificare suplimentara pentru ce s-a intamplat in acest an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.