Dragomir spune ca nu va ceda presiunilor si, cu toate ca a fost mandatat de gruparile din Liga I sa vanda pachetele cu 38 de milioane de euro, nu va da sub 45.

Reprezentantii Sport Klub au fost astazi la negocieri cu LPF pentru achizitionarea pachetelor TV ramase. "Da, Sport Klub are cel mai mari sanse pana acum sa castige licitatia, insa mai exista ofertanti, printre care doua societati, una din Israel si alta din SUA", a adaugat Dragomir, citat de MEDIAFAX.

La licitatia din 4 aprilie, la care au participat societatile SC Antena TV Group SA, SC RCS&RDS SA si SC Romtelecom SA, numai trei pachete au fost adjudecate dintre cele noua. Liga a scos la licitatie cesiunea drepturilor de televiziune (audiovizuale) prin orice mijloc tehnic a imaginilor in miscare, insotite sau nu de sunet, din cadrul meciurilor de fotbal ale competitiei Liga I "PARTENER" in sezoanele competitionale 2011/2012, 2012/2013, 2013/2014, partidele fiind impartite in noua pachete.

Astfel, RCS&RDS a castigat primul pachet de meciuri, Romtelecom, pe cel de-al doilea, iar Antena 1, pe cel de-al optulea, pentru celelalte pachete nelicitand nimeni.

RDS&RCS si Romtelecom au licitat pentru pachetul numarul 1, prima castigand la al doilea pas cu suma de 13.200.000 de euro plus TVA (pret de plecare 12.900.000 de euro plus TVA).

Cel de-al doilea pachet a fost adjudecat de Romtelecom, singura care a licitat, cu suma de pornire de 12.900.000 de euro plus TVA.

Pachetul numarul opt a fost adjudecat de Antena 1, cu suma de 10.500.000 de euro plus TVA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.