Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, ca va semna contractul cu selectionerul Victor Piturca, acesta urmand sa aiba un salariu anual de 400.000 de euro.

"Azi semnez un contract cu un antrenor care poate sa insemne o parte importanta din bugetul unei federatii. Eu ii dau vreo 400.000 de euro pe an, plus impozit la stat de aproape 60 la suta. Avem o problema cu antrenorii care nu sunt regasiti in nomenclatorul meseriilor, dar care trebuiesc platiti", a declarat Sandu, citat de MEDIAFAX.

Mircea Sandu, alaturi de alti presedinti de federatii, Rudel Obreja, Ruxandra Dragomir, Cristian Gatu, Carmen Tocala sau Alin Petrache, alaturi de Octavian Morariu (presedintele COSR), Octavian Bellu si Mariana Bitang, a participat la o dezbatere publica organizata de Uniunea Social Liberala (USL), la Palatul Parlamentului, intitulata: "Sportul romanesc: scurtul drum de la performanta la faliment".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.