Fostul tenismen roman crede ca Gica Hagi ar putea sa faca lucruri senzationale la echipa nationala daca i s-ar oferi aceasta posibilitate pe zece ani de zile.

"Hagi ar putea face un lucru senzational la nationala daca ii dai zece ani . Si tot ce e acum de 11-12-13 ani ar putea fi peste zece ani ce ii trebuie Romaniei la fotbal", a spus Tiriac despre Gheorghe Hagi, antrenor care a refuzat, luni, oferta conducerii FRF de preluare a conducerii tehnice a primei reprezentative., potrivit MEDIAFAX.

Referitor la refuzul lui Gheorghe Hagi, Ilie Nastase a declarat:

"Hagi stie mai bine ca mine ce are de facut. El are o scoala de fotbal in care am vazut ca este foarte implicat. Probabil ca s-a gandit ca lasa balta tot ce a facut pana acum. Nu m-am sfatuit cu el. El nu vorbeste de tenis cu mine. Am fost la un meci de fotbal cand juca Steaua cu Bayern Munchen si nu a zis un cuvant, nu comenta. Nu o sa conteze parerea mea acum. Dar Hagi trebuie sa fie in fotbal, sa conduca undeva. E un fost fotbalist extraordinar. Hagi stie fotbal cat stiu foarte putini in tara asta".

Nastase este de parere ca Razvan Lucescu nu ar fi trebuit sa demisioneze din functia de selectioner.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.