Antrenorul Victor Piturca a declarat, dupa discutia cu Mircea Sandu, ca in principiu a acceptat functia de selectioner al echipei nationale.

"Am avut o discutie cu presedintele si in general lucrurile sunt in regula. Maine dimineata, vom mai avea o noua intalnire ca sa finalizam discutiile de astazi. In principiu am acceptat. Nu a fost grea aceasta decizie, pentru ca mi-am dorit sa revin la echipa nationala", a declarat Piturca la iesirea de la Casa Fotbalului, noteaza MEDIAFAX.

Luni, presedintele FRF, Mircea Sandu, declarase ca, in urma refuzului lui Gheorghe Hagi, federatia va incepe negocierile cu Victor Piturca pentru preluarea postului de selectioner.

Piturca il va inlocui la prima reprezentativa pe Razvan Lucescu, care a renuntat la functie, la 4 iunie, dupa meciul Romania - Bosnia-Hertegovina, scor 3-0, din preliminariile Euro-2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.