Hagi nu va prelua nationala de la Lucescu Jr,. el dorind sa vina abia din toamna, cand campania de calificare pentru CE 2012 se va fi terminat.

Motivele refuzului lui Hagi au ramas aceleasi pe care le-a enuntat saptamana trecuta.

"Nu a vrut sa ia echipa in acest moment. Eu i-am dat nationala de la zero. Nu i-ar fi reprosat nimeni daca nu ne-am fi calificat la Euro 2012. Obiectivul lui era calificarea la turneul final din 2016", a spus Mircea Sandu intr-o conferinta de presa, recunoscand ca a avut o discutie si cu Dan Petrescu, dar il prefera pe Piturca.

"Victor are cele mai mari performante cu nationala dupa Anghel Iordanescu. E de inteles de ce este prima noastra tinta acum. Nu cred ca Hagi ar putea colabora insa cu Piturca", citeaza evz.ro.

Mircea Sandu s-a aratat dezamagit de atitudinea lui Razvan Lucescu, care nu a insotit nationala in turneul din America de Sud si a invoit trei jucatori de baza pentru respectivul turneu. De asemenea, el l-a acuzat pe Lucescu de faptul ca a selectionat fotbalisti pe criterii personale, pe care apoi i-a luat la Rapid, informeaza realitatea.net .

Mircea Sandu regreta faptul ca Razvan Lucescu nu a fost demis dupa infrangerea din Bosnia, ramanerea sa la nationala blocand tratativele cu Cosmin Olaroiu, care ar fi acceptat postul de selectioner.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.