Cupa "Biletemoca" la Fotbal de Masa se va desfasura pe 24 si 25 iunie la Woodstock Cafe, incepand cu orele 18.00. Castigatorii merg la concertul Bon Jovi.

biletemoca.ro si Woodstock Café organizeaza “Cupa biletemoca la Fotbal de Masa”. Competitia va avea loc in zilele de 24 si 25 iunie 2011, la Woodstock Café (Str. Traian nr.141), incepand cu orele 18:00.

Inscrierea in competitie este gratuita si se face pe site-ul biletemoca.ro si la Woodstock Café, pana vineri, 24 iunie 2011, ora 15.00.

Marele premiu oferit de biletemoca.ro consta in 2 bilete la concertul Bon Jovi de la Bucuresti, cel mai asteptat show al verii 2011. A doua echipa clasata va primi, din partea Woodstock Café 2 hamace, iar bronzul va fi premiat de catre CityFM, cu tricouri si CD-uri Ozzy Osbourne.

Echipele vor fi formate din 2 persoane iar desemnarea acestora se va face dupa sistemul DYP (draw your partner). Competitia va fi impartita in 2 faze: vineri 23 iunie se vor juca fazele grupelor, iar finalele si premierea castigatorilor vor avea loc sambata, 24 iunie.

“Cupa biletemoca de Fotbal de Masa” este doar primul dintr-o serie de evenimente organizate impreuna cu localuri partenere din Bucuresti care va urmari promovarea intr-o maniera alternativa a evenimentelor culturale din oras si un numai.
Parteneri principali ai evenimentului sunt CityFM si Academia de Fotbal de Masa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.