Scandalul din familia Giggs ar fi putut avea urmari tragice, dupa ce fratele fotbalistului de la Manchester United l-a atacat pe acesta din urma cu un ciocan.

Dezvaluirile privind relatia extraconjugala avuta de legendarul fotbalist al lui Manchester United, Ryan Giggs, cu cumnata sa, Natasha, i-au facut acestuia mari probleme, informeaza realitatea.net .

Cum era de asteptat, fratele sau, Rhodri, scos din minti de tradarea celor doi, a decis sa-si faca singur dreptate la aflarea vestii privind faptul ca sotia si fratele lui aveau o relatie pe la spatele sau de nu mai putin de opt ani.

Inarmat cu un ciocan, Rhodri Giggs, care este mai mic cu trei ani decat Ryan (37) a dat buzna in locuinta fratelui sau fotbalist pentru a-i cere socoteala, scrie publicatia Mirror. Pe langa vorbele grele aruncate, Rhodri a recurs si la amenintari si a fost doar la un pas de a le pune in aplicare. El l-a atacat pe Ryan Giggs cu ciocanul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.