Presedintele Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, a declarat ca Bute vrea sa boxeze cu Carl Froch dupa meciul cu Mendy.

"Eu spun, din culise, ca Lucian il tinteste pe Froch. Daca e cineva pe care vrea sa-l bata e Carl Froch. E singurul care a fost putin obraznic in declaratii, a sarit calul. Lucian vrea sa-l bata rau", a spus Obreja, citat de MEDIAFAX

El a mentionat ca sunt discutii preliminare si pentru o partida a lui Bute cu danezul Mikkel Kessler. "Se discuta in Canada despre un meci Kessler - Bute. Interbox l-a ofertat pe Kessler pentru o partida, dar lucrurile nu se vor definitiva decat dupa meciul de la Bucuresti, din 9 iulie, pentru ca Bute trebuie mai intai sa-l bata pe Mendy.

Dar sunt tratativele preliminare, e firesc. Sa vedem daca va accepta Kessler, eu personal ma indoiesc ca va accepta sa vina in Canada. Iar ca sa-l aduca pe Bute in Danemarca, nu cred ca vor avea bani", a mai spus el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.