Somat de MApN sa mute Steaua din Ghencea, din cauza datoriilor la chiria stadionului, Gigi Becali vrea sa mute Steaua in afara Bucurestiului.

Conflictele MApN - Steaua privind chiria stadionului din Bulevardul Ghencea sunt mai vechi. Aproape in fiecare an, de ceva vreme incoace, Armata ii cere lui Becali sa achite chiria sau sa paraseasca stadionul, dar de fiecare data lucrurile s-au "asezat" in cele din urma, noteaza realitatea.net .

Somat din nou de MApN, Gigi Becali spune ca va muta cu siguranta echipa pe un alt stadion. Dar pana atunci va demonta de la arena din Complexul Sportiv Steaua toate instalatiile pentru care a investit in ultimii ani.

"Eu nu mai am niciun conflict cu Ministerul Apararii. Am primit o instiintare in care mi se cere sa evacuez baza sportiva din Ghencea. Eu voi cere un termen de sase luni pentru ca nocturna nu se poate demonta in cateva zile. Voi lua totul cand plec. Steaua va pleca sigur din Ghencea", a spus raspicat Becali, la GSP TV.

In acest context, stelisti vor fi nevoiti sa faca 13 kilometri in fiecare zi, in aceasta vara, in conditiile in care Gigi Becali se gindeste sa mute baza de antrenament a echipei ros-albastre la Clinceni, informeaza gsp.ro .

Baza de la Clinceni dispune de un hotel in constructie, patru terenuri, dintre care unul sintetic si trei cu iarba naturala. Sefii Stelei par decisi sa nu mai aiba nicio legatura cu Steaua, fiindca au vorbit deja cu primarul din Clinceni si au perfectat un amical in luna august. Totusi, baza de antrenament are nevoie de investitii de doua milioane de euro pentru a deveni una de cinci stele.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.