Blatter le-a cerut lui Cruyff, Kissinger si lui Placido Domingo sa faca parte din "Consiliul Inteleptilor" al FIFA.

Kissinger, in varsta de 88 de ani, castigator al Premiului Nobel pentru Pace si fost secretar de stat american, afirmase, duminica, la BBC, ca va reflecta la propunearea lui Blatter, care vrea sa inlature suspiciunile de coruptie din cadrul organizatiei sale, informeaza MEDIAFAX.

"Acesti domni sunt mai mult sau mai putin consilieri", a declarat Blatter la CNN.


"Nu sunt experti ci consilieri si ar urma sa faca parte dintr-un fel de consiliu al inteleptilor", a afirmat Blatter.

Placido Domingo, in varsta de 70 de ani, care a cantat la patru editii ale Cupei Mondiale alaturi de compatriotul sau Jose Carreras si de italianul Luciano Pavarotti, "este fericit si mandru sa faca parte din acest consiliu", a afirmat Blatter. "Kissinger la fel. Unii spun ca este batran, dar este un om avizat", a adaugat Blatter.

Elvetianul Joseph Blatter, in varsta de 75 de ani, a fost reales in functia de presedinte al FIFA, pentru un al patrulea mandat, pe fondul acuzatiilor de coruptie in cadrul organizatiei. Singurul sau adversar, Mohamed bin Hammam, reprezentant al Qatarului si presedinte al Confederatiei Asiatice, s-a retras cu cateva zile inainte de vot, el fiind apoi suspendat pentru suspiciuni de coruptie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.