"Mister se afla de 6 zile sub supravegherea medicilor, fiind tratat de depresie, dupa probemele medicale ale sotiei sale.

De sase zile, oficialul dinamovist se afla int-o rezerva a Spitalului MAI. Zilnic, timp de patru ore, i se administreaza perfuzii ce contin un complex de vitamine menit sa-l revigoreze, dar principala tema a doctorilor este sa-l faca sa invinga depresia, informeaza adevarul.ro .

Maine ar trebui sa ajunga acasa, dar va fi necesar sa respecte indicatiile specialistilor in privinta medicamentatiei si a dietei.

Cornel Dinu si-a neglijat sanatatea in ultimul timp, fiind preocupat mai mult de problemele sotiei sale, Silvia. Aceasta sufera de mai multi ani de diabet si ateroscleroza, boli care au dus la blocarea vaselor de sange.

A suferit mai multe operatii, una dintre ele de amputare a labei piciorului stang si exista riscul de a-si pierde si membrul drept.

Recent, ea a fost transportata la o clinica de renume din Geneva, insa medicii de acolo nu au reusit sa-i desfunde arterele piciorului si acum se afla acasa, unde este supravegheata permanent. Dar starea sa se inrautateste si acum boala i-a afectat si rinichii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.