Jucatorul roman tintuit la pat in urma unei accidentari suferite la coloana vertebrala a reusit sa-si miste mana si piciorul drept.

Lupta lui Mihai cu probleme medicale nu este nici pe departe castigata, a declarat pentru evz.ro Harry Van Dam, purtatorul de cuvant al lui FC Utrecht, mentionand ca progresele inregistrate in ultima perioada sunt incurajatoare.

"Vineri, Mihai a inceput sa isi miste foarte putin mana dreapta, iar sambata a reusit sa miste si piciorul de pe aceeasi parte a corpului", a declarat purtatorul de cuvant al clubului FC Utrecht.

Cu toate ca ultimele evenimente sunt vazute ca semne bune, medicii indeamna la precautie, mentionand ca pe Mihaita Nesu il asteapta in continuare o lupta grea.

Mihai Nesu s-a accidentat la coloana in urma unei ciocniri cu coechipierul sau Alje Schut, fiind transportat de urgenta la spital, unde i s-a descoperit o vertebra cervicala fracturata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.