Federatia Romana de Fotbal (FRF) a anuntat ca presedintele Mircea Sandu a avut discutii cu Anghel Iordanescu si Gheorghe Hagi pentru preluarea nationalei.

"In cursul zilei de azi, 5 iunie, domnul Razvan Lucescu i-a reconfirmat presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, domnul Mircea Sandu, ca renunta la conducerea tehnica a echipei nationale a Romaniei, decizie definitiva si irevocabila.", citeaza MEDIAFAX.

In atare conditii, profitand si de faptul ca acestia se aflau in Bucuresti, presedintele FRF a avut intalniri cu domnii Anghel Iordanescu si Gheorghe Hagi , aducandu-le la cunostinta faptul ca a fost mandatat de Comitetul Executiv al FRF ca, in cazul in care domnul Razvan Lucescu nu va mai fi selectioner al reprezentativei noastre A, sa demareze discutiile vizand gasirea unui nou antrenor principal. Pe cale de consecinta, le-a propus acestora preluarea functiilor de director tehnic si, respectiv, de selectioner ai echipei nationale A", anunta site-ul frf.ro.

Conform sursei citate, " Iordanescu si Hagi au fost rugati sa analizeze oferta inaintata si sa-si precizeze pozitia pana pe 13 iunie. "Daca raspunsul va fi pozitiv, ulterior vor fi discutate toate celelalte detalii", sustine frf.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.