Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, a declarat ieri ca echipa sa va rata calificarea in primavara europeana in cazul in care nu va invinge la Sofia pe Levski. "In momentul in care nu castigam la Sofia, putem spune ca suntem aproape iesiti din cursa pentru primavara europeana. Daca nu castigam ne ingreunam situatia pentru ca vom juca urmatoarele meciuri cu cele mai bune echipe din grupa, TSKA Moscova si Olimpique Marseille", a spus Andone.

In alta ordine de idei, "Falcosul" a anuntat ca va face antrenamente mai putin solicitante din cauza oboselii acumulate de jucatori, dar a precizat ca in partida de maine, din Cupa, contra Petrolului Ploiesti va alinia o garnitura in care vor aparea putine nume noi. "Unul dintre principiile mele este sa nu schimb prea des echipa. Daca schimb, schimb maxim doi", a subliniat Andone. Altfel, la antrenamentul de ieri singurul absent a fost Florentin Petre, care acuza o contractura musculara suferita in partida cu Heerenveen, din Cupa UEFA, in timp ce Cl. Niculescu s-a pregatit cu preparatorul fizic.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.