Mingea de la meciul care a adus titlul de campioana pentru U Mobitelco BT Cluj a fost furata, americanul Tyler Morris, care a marcat cosul victoriei in ultima secunda, din propria jumatate de teren, fiind sunat de o persoana necunoscuta, pentru a "cumpara" balonul.

"E incredibil ce se intampla! Dupa acel cos fabulos, am reusit sa prind mingea, sigur ca ne-o doream cu totii la echipa. Lumea a intrat pe teren si in nebunia aceea, bucurie, imbratisari, am pierdut mingea norocoasa. De doua zile, colegul meu de echipa Tyler Morris, care a marcat acel ultim cos, este sunat insistent de un tip, care vrea sa-i vanda mingea, cu 2000 de lei.", citeaza MEDIAFAX.

Acea minge nu are nicio valoare in bani, este nepretuita pentru noi, dar ar fi chiar culmea sa dam bani pe ea. Cine a facut acel gest, in mod sigur nu este fan al echipei noastre si ar trebui sa-i fie rusine ", a declarat jucatorul Paul Chetreanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.