Adrian Mutu a anuntat lansarea unei campanii de promovare a sportului in randul copiilor, ca o modalitate de a combate sedentarismul si obezitatea.

"Am un proiect in ceea ce priveste promovarea sportului printre copii impreuna cu europarlamentarul Petru Luhan . Sper sa iasa ceva frumos. In cateva saptamani va vom prezenta mai detaliat ceea ce vom face. Sper sa ajutam copiii sa plece din fata calculatorului. Copiii mei fac sport, Mario face baschet, Adriana e la tenis, iar cea mica alearga pe langa Adriana", a spus Mutu, citat de MEDIAFAX.

La randul sau, europarlamentarul PD-L Petru Luhan a afirmat ca aceasta campanie este impotriva sedentarismului si obezitatii.

"O campanie de informare si de aducere a tinerilor din fata calculatoarelor si televizoarelor pe terenul de sport. Obezitatea a crescut in ultimii opt ani cu mai mult de suta la suta.

Vorbim de sedentarism si crestere a bolilor cardiovasculare. Am decis sa initiem o campanie de informare pentru urmatorii cinci ani. Ma bucur ca Adi Mutu este alaturi de mine. Ne vom adresa si altor sportivi de performanta care reprezinta vectori de imagine si de incredere pentru tineret", a adaugat Luhan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.