Primarul Timisoarei crede ca ar fi mult mai bine pentru Poli daca ar juca in campionatul maghiar sau sarbesc, deoarece in Romania sunt meciuri aranjate.

"Dupa parerea mea ar fi mult mai bine sa joace in campionatul ungar sau in campionatul sarbesc. Dincolo de faptul ca sunt echipe bune, ca sunt distantele mai mici, sunt arbitri corecti. Cupa Europei a fost arbitrata de un ungur. La noi multe meciuri sunt aranjate. Eu de ani de zile nu ma mai duc la fotbal pentru ca am aceasta impresie de blaturi si de meciuri trucate si aranjate si rezultatele se vad”, a afirmat Ciuhandu, citat de Timis Online.

Pe de alta parte, primarul Timisoarei considera ca FRF ar trebui sa analizeze modul in care se fac licentierile doarece nu crede ca exista in Romania o echipa care sa intruneasca toate cerintele europene.

"Comitetul executiv al Federatiei Romane de Fotbal ar trebui sa-si ia atributiunile in serios si sa faca o analiza asupra modului in care se fac aceste licentieri. Pentru ca eu nu cred ca exista vreo echipa in Romania care sa intruneasca conditiile de licentiere europene. Daca nu exista, atunci sa desfiinteze campionatul si sa nu ne mai licentieze. Dar nu poti sa mergi pe sarite, pe unii da, pe altii nu”, a mai spus Ciuhandu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.