Adrian Mutu a declarat ca este "ultimul mohican" al nationalei, dupa ce Bogdan Lobont nu a fost convocat in lot, iar Cristi Chivu si-a anuntat retragerea.

"Sunt ultimul mohican, dar mai sunt si Marica, Rat, Tamas, alaturi de care am jucat ani de zile. Chiar daca nu suntem in aceeasi generatie ca si varsta, sunt colegi de ani de zile cu mine", a spus Mutu, citat de MEDIAFAX.

Adrian Mutu a afirmat ca a discutat cu Cristian Chivu dupa ce acesta si-a anuntat retragerea. "Am vorbit cu el in aceeasi zi in care am aflat ca s-a retras. Il inteleg, este alegerea lui si cu siguranta ne va lipsi. Era capitanul nostru, un jucator de mare valoare. Ii vom duce lipsa cel mai mult pe teren. El stie cel mai bine, e alegerea lui, ii urez bafta in continuare si vom tine legatura ca si pana acum", a adaugat Mutu.

Capitanul echipei nationale a Romaniei, Cristian Chivu, si-a anuntat, la 21 mai, retragerea din prima reprezentativa, decizie care intra in vigoare imediat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.