Sport1 Iunie 2011

Lectura de un minut

Legendele Helmuth Duckadam si Adrian Bumbescu au fost din nou in teren pentru o cauza nobila la Cupa Hospice, cel mai mare turneu de fotbal caritabil din Romania.

Alaturi de cei 300 de participanti la competitie, jucatori si suporteri, au fost si legendele Steaua din anul 1986: Helmuth Duckadam si Adrian Bumbescu, care si-au aratat sustinerea pentru Hospice Casa Sperantei impreuna cu alte personalitati din lumea sporturilor precum:, Narcis Raducan, Director Sportiv Steaua, Andreea Raducan, medaliata cu aur olimpic la gimnastica si Geanina Varga, indragita prezentatoare de la stirile sportive .

Competitia a strans fonduri pentru Hospice Casa Sperantei, fundatie care asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa pentru copiii si adultii cu boli nevindecabile in stadii avansate si terminale.

A ridicat cupa si s-a bucurat de victorie echipa Apollo Mod dupa o finala incediara sustinuta in fata echipei Raiffeisen Bank, locul 2, urmati apoi de castigatorul finalei mici si a locului 3 , echipa KPMG.

Fundatia Hospice Casa Sperantei asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa in judetul Brasov si in Bucuresti, pentru copiii cu cancer, leucemie, distrofii neuro-musculare, malformatii congenitale dar si pentru adulti cu boli oncologice. Peste 1700 de pacienti sunt ingrijiti la Hospice Casa Sperantei in fiecare an. Hospice Casa Sperantei este desemnata centru de excelenta in Ingrijire paliativa in Europa de Sud-Est si asigura ingrijire specializata gratuita din anul 1992.

Citeste si:
Cum a fost prima zi de scoala pentru vedetele si marii sportivi romani
Cum a fost prima zi de scoala...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.