A zis-o cel mai mare antrenor al fotbalului romanesc. Lucescu impartaseste parerea celor care cred ca Messi este peste Maradona si Pele.

Antrenorul Mircea Lucescu a marturisit ieri, intr-un interviu acordat pentru evz.ro, ca n-a avut nici cea mai mica emotie in privinta victoriei Barcelonei in finala de pe "Wembley" cu Manchester United (scor 3-1).

"Il Luce" considera ca echipa sa, Sahtior Donetk, a jucat mai bine impotriva catalanilor in "sferturile" Ligii Campionilor decat au facut-o cei de la Manchester United in ultimul act al competitiei!

Cum vi s-a parut finala dintre FC Barcelona si Manchester United?

Mircea Lucescu: Eram convins de la bun inceput ca Barcelona va castiga, iar desfasurarea meciului mi-a dat dreptate. Nu s-a pus niciun moment problema invingatoarei.

Cei de la Manchester au incercat ei cate ceva la inceput, dar catalanii si-au impus apoi celebrul lor joc de pase, iar englezii n-au mai contat deloc. [...] Cred ca noi am jucat impotriva catalanilor mai bine decat a facut-o Manchester si, daca nu am fi avut prea multa teama fata de adversar, cred ca am fi putut obtine mai mult!

Cred ca Messi este cel mai bun fotbalist din toate timpurile, chiar daca unii ii reproseaza ca n-a reusit nimic la nationala Argentinei. N-a reusit pentru ca nu l-a ajutat nici jocul echipei." a declarat lucescu pentru evz.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.