Pilotul mexican Sergio Perez (Sauber-Ferrari) a fost implicat intr-un grav accident, sambata, in ultima parte a calificarilor pentru Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco, care au fost intrerupte cu doua minute inainte de final.

Sergio Perez a pierdut controlul monopostului imediat dupa faimosul tunel monegasc si s-a ciocnit puternic de un zid de protectie in Noua Sicana, informeaza site-ul f1-live.com.

Conform imaginilor, Sergio Perez a realizat ca va avea loc un soc violent si a lasat volanul monopostului pentru a-si proteja capul.

Perez este constient si a fost transportat la spital, a anuntat Peter Sauber, patronul echipei, potrivit MEDIAFAX.

"Cu mare usurare Sauber a primit vestea conform careia Sergio Perez nu are nicio rana serioasa dupa accidentul grav din ultimele minute ale calificarilor la Marele Premiu al Principatului Monaco. Medicii spun ca Perez a suferit o comotie cerebrala si o entorsa la coapsa, dar nu are nicio fractura. Dupa ce a fost supus unor teste, nu s-a gasit nicio alta rana. Sergio Perez este stabil, constient si vorbeste. El este supus si altor teste la spitalul Printesa Grace", a anuntat echipa Sauber,

Federatia Internationala de Automobilism (FIA) a mentionat ca m exicanul va petrece noaptea in spital si ca starea lui este incurajatoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.